Julienne kookt


Julienne kookt is een initiatief van De Lochting, waarbij we de verbinding willen leggen tussen opleiden van medewerkers, onze verse biogroenten en h-eerlijke,
evenwichtige, gezonde maaltijden.

Alle gerechten worden bereid in onze professionele keuken door onze keukenmedewerkers én onder begeleiding van onze chefkok.

WEKELIJKSE VEGAN MAALTIJDEN

Elke maandag kookt Julienne h-eerlijke vegan maaltijden. Dit zijn volwaardige, gebalanceerde gerechten met biogroenten in de hoofdrol en vol smaak.
Maak het je gemakkelijk en bestel op maandag een h-eerlijke ovenschotel of geniet van een lekkere tas soep of maaltijdbowl.

Bestellen kan via www.biobello.be en afhalen kan op maandag of dinsdag in een afhaalpunt in je buurt.

VEGETARISCHE KOOKWORKSHOPS

In onze workshops ontdek je de smaak en de voordelen van bio-logisch en vegetarisch koken. Biologisch betekent veel meer dan koken met groenten van biologische teelt.
In onze workshops staat dit ook voor creatief koken met seizoengroenten en nieuwe smaken & combinaties ontdekken, waarbij de groenten optimaal verwerkt worden en er bijna geen groentenafval is.
Niets dan voordelen dus: vol van smaak, beter voor het mileu, goedkoper en gezonder!

LAAT HET SMAKEN IN DE LOCHTING

Receptie, teambuilding, etentje met vrienden, familie of collega’s. De Lochting opent graag haar deuren voor jullie en laat jullie kennis maken met de keuken
van h-eerlijke bio & veggie.

H-eerlijk bio! Dat smaakt!

Werken bij De Lochting

H-eerlijk bio! Dat smaakt!

Onze andere diensten

Landbouw
Verpakking
Groendienst
Tutti Frutti
Biobello+
Grafzorg
Rondleiding & catering
Vegetarisch kookworkshops
Verwerking & voorbereiding van groenten

Ongebruikte talenten zijn als zonnewijzers in de schaduw.

Een hart voor mens en natuur