Wij maken gebruik van cookies

De website van De Lochting maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Ik snap het Meer Info

Biobello


De smaak van lekker, gezond en bio, én de smaak van solidariteit.

Want biobello werkt met mensen die in het gewone arbeidscircuit moeilijk aan de bak komen.

Sociale tewerkstelling dus, maar ook duurzame, biologische teelt.

(H)eerlijke biovoeding

Biobello biedt heerlijke biovoeding aan. Groenten van eigen teelt en aangekochte producten die rechtstreeks van bio-producent naar de consument gaan. Door deze korte keten, kunnen we producenten en hun consumenten allebei een eerlijke prijs garanderen.

Laat je inspireren door Biobello

Leef je graag lekker en gezond? Laat je inspireren door Biobello. Het beste van het seizoen in vijf overheerlijke pakketten.

Maak eveneens kennis met ons aanbod 'vergeten groenten' en verrijk je weekmenu.

Uniek samenspel

Biobello is een uniek samenspel tussen zorg en sociale economie. Het brengt mensen met en zonder beperking samen. Vertrekkend vanuit de capaciteiten en interesses van elke medewerker zoeken we een gepaste taak voor iedereen, zodat ze zich kunnen ontplooien en verder groeien.

Biobelloplus in West-Vlaanderen

Biobelloplus biedt naast de wekelijkse Biobello pakketten een ruim assortiment van bio producten aan. Wekelijks werken een 30tal mensen met een beperking mee aan dit project. Biobelloplus bezorgt deze kwetsbare groep werk, waarmee ze iets kunnen betekenen binnen onze maatschappij en waardoor ze als een volwaardig schakel in ons systeem naar buiten kunnen komen. Elke week maakt Biobelloplus bestellingen op maat klaar en leveren deze uit naar een 19tal afhaalpunten in West-Vlaanderen.

De producten gaan rechtstreeks van de bio-producent naar de consument. Door het vormen van deze korte keten, kunnen we producenten en consumenten allebei een eerlijke prijs garanderen en krijgen de producenten de ruimte om te doen waar zij het best in zijn, namelijk: boer of producent zijn, terwijl wij hun product verpakken, verkopen en afleveren bij een afhaalpunt in jouw buurt.

Ons assortiment


Alleenstaand? 2-persoonsgezin? Groot gezin? Enkel groenten? Enkel fruit? Of graag de beide?                               Biobello biedt een oplossing voor iedereen.

Bio groenten klein
5 of 6 soorten groenten
+
Bio groenten groot
7 soorten groenten
+
Bio fruitpakket
4 soorten fruit
+
Bio groenten en fruit mini
5 x groenten en 2 x fruit
+
Bio groenten en fruit maxi
5 x groenten en 2 xµ
+
Bio aardappelen
5kg Bio aardappelen
+

Onze andere diensten

Landbouw
Verpakking
Groendienst
Tutti Frutti
Grafzorg
Vorming
Rondleiding & catering
Vegetarisch kookworkshops
Verwerking van groenten

Ongebruikte talenten zijn als zonnewijzers in de schaduw.

Een hart voor mens en natuur