Vacature jobcoach - werkbegeleider tijdelijk Afbeelding

Vacature jobcoach - werkbegeleider tijdelijk

Kan jij doelgroepmedewerkers beklijven en stimuleren? Steek jij zelf graag de handen uit de mouwen? Ben je bovendien resultaatsgericht en heb je oog voor de klant?

Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken.

Als jobcoach-werkbegeleider ondersteun je meerdere werkbegeleiders en ben je verantwoordelijk voor de coachingstrajecten van de doelgroepmedewerkers. Je vormt hiervoor een duo met de afdelingsverantwoordelijke maar neemt eveneens zelf ook de functie van werkbegeleider op de werkvloer waar.

Spreekt dit je aan lees dan zeker verder in de functieomschrijving en solliciteer hieronder!

Voorwaarden?

Je beschikt over een bachelordiploma bij voorkeur in een sociaal-agogische richting of je beschikt over 2 jaar relevante ervaring.

Ons aanbod

  • een voltijds tijdelijk vervangingscontract voor ongeveer 6 maanden bij stad Roeselare voor vzw De Lochting.
  • Overheidservaring wordt meegenomen met daarnaast relevante beroepservaring (met een max. van 12  jaar) uit privé- of zelfstandig statuut voor de bepaling van de geldelijke anciënniteit.
  • naast een boeiende en uitdagende functie is er ook integrale terugbetaling van woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, maaltijdcheques en een uitgebreid verlofstelsel.

Inschrijven

Interesse?

Solliciteren kan enkel online.

Je kan jouw CV, motivatiebrief en eventueel diploma aan de hand van het webformulier uploaden.

In het webformulier zitten ook twee vragen vervat. Het antwoord op deze vragen zijn deel van de preselectie.

  • Let erop dat je steeds een ontvangstbevestiging van je kandidatuur krijgt, binnen de drie werkdagen volgend op je sollicitatie.

Selectieprogramma

  • Preselectie: Op basis van de CV, motivatiebrief en de gestandaardiseerde vragenlijst kan een preselectie gehouden worden. Kandidaten worden verwittigd over het resultaat van de preselectie uiterlijk op 8 oktober 2018.
  • Mondelinge selectie met voor te bereiden opdracht: De weerhouden kandidaten na de preselectie worden uitgenodigd naar de mondelinge selectie die plaats zal vinden op 11 oktober 2018.

HOU ZEKER DE UITERSTE DATUM VAN INSCHRIJVING IN HET OOG: 30 september 2018

Meer info omtrent de selectieprocedure en het verloningspakket kan je bekomen bij het departement personeel & organisatie, jobs@roeselare.be, 051-26 24 63.

Meer info omtrent de functie kan bekomen worden bij Luc Maertens, Directeur Personeel, organisatie en financiën de lochting vzw, luc@lochting.be of 051-20 28 85.

Share

Ongebruikte talenten zijn als zonnewijzers in de schaduw.

Een hart voor mens en natuur