Nieuwe werking Biobelloplus! Wijzigingen assortiment! Afbeelding

Nieuwe werking Biobelloplus! Wijzigingen assortiment!

2020 brengt een aantal wijzigingen in onze werking en ons assortiment, die verkrijgbaar is in jullie afhaalpunt.

Onze groep zal de biobello-pakketten op maandag zelf samenstellen (vroeger gebeurde dit door De Lochting)!  Dit betekent dat we zelf meer inspraak zullen hebben van hoe de pakketten eruit zullen zien.  We kiezen ervoor om enkel eigen teelt bio groenten van De Lochting in de pakketten te stoppen, aangevuld met het assortiment van lokale collega- bio- boeren. De versheid van de producten is hierbij primair !

Vanaf januari zullen we 3 Biobello pakketten aanbieden; een groot groenten, klein groente en een fruitpakket.
Eerder werd gemeld dat de inhoud van de pakketten niet langer wekelijks ging gecommuniceerd worden. We zochten hiervoor een oplossing, waardoor dit wel kan, en jullie wekelijks kunnen nagaan wat de geplande inhoud van het volgend pakket zal zijn.

Bestel je liever à la carte? Dan kan je alle groenten en fruit los ( per kg of halve kg) bestellen in onze webshop.

Hiernaast kan je ook wekelijks de verse zuivelproducten van ‘tDisschof, appelsap van eigen teelt, aardappelen, ajuin en verse eieren bestellen.

Volgend jaar bieden we ook opnieuw maandelijkse acties aan zoals, de groenteburgers van La vie est belle, vleesvervangers, Yofu, kombucha, bio-wijnen, bio-bloem, producten van Oxfam….  

Binnenkort wordt in De Lochting gestart met eigen bio-bereidingen gemaakt door onze “huiskok” Marijke.  Deze producten worden ook opgenomen in ons assortiment,  zodat jullie kunnen meegenieten van dit lekkers.

Deze vernieuwing zien we zelf als positief en een nieuwe uitdaging! Het biedt een dankbaar werk voor onze medewerkers, de pakketten zullen met “zorg” gemaakt worden !  Het is terug weer wat back to basic.
Wellicht heb jezelf nog vragen, bedenkingen, tips…. Stuur ze ons zeker door via info@biobelloplus.be.

Wil je wekelijks op de hoogte gebracht worden van speciale acties, ons assortiment, nieuws van onze medewerkers, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief via: http://eepurl.com/dpuwOT

Vriendelijke groeten
Patrick, Katleen, Eline en alle biobelloplus-medewerkers.

Share

Ongebruikte talenten zijn als zonnewijzers in de schaduw.

Een hart voor mens en natuur