De Lochting feest! Afbeelding

De Lochting feest!

Op zondag 20 augustus is het feest in De Lochting!

Centraal staat de interactieve wandeling langsheen het nieuwe wandelparcours 'Het duurzame Hart'. Fanfare 'The Walkies' zorgt voor een streepje muziek onderweg.

We voorzien een gezellige namiddag met zomerse deuntjes van studio 33-45, Wonderling verteltheater, reuzegezelschapsspelen, kriebelbeestjes zoeken met de explotheek, verschillende workshops bouwen met palletten, insectenhotels en oorwormpjes maken, bushcraft leert je vuur maken zonder aansteker en lucifer.

Geniet van een zintuigelijke wandeling in de Let's moestuin, neem deel aan de meditatie -en yogasessies door Meditatie in Roeselare, proef van (h)eerlijke hapjes&sapjes en zo veel meer... ;-)

 

WEES WELGEKOMEN!

 

14u-18u:            

vinylplaatjes door studio 33-45: Zomerse deuntjes. Een rondreis door muziekland van  funk, soul, jazz, reggae tot hiphop.

Wonderling verteltheater: Tilde Vandenbroucke is een verhalensprokkelaarster. Ze vergaart verhalen van over de hele wereld. En brengt haar wonderlinge vertelsels tot leven in haar verteltent. Om te inspireren tot curiositeit. Om uit te dagen tot respect. Respect voor jezelf. Respect voor de natuur. Respect voor mekaar.

Ga op zintuigelijke verkenning in de Let's Moestuin.

workshop bouwen met palletten

de explotheek gaat met je op zoek naar kriebelbeestjes

kleurplaten

(h) eerlijke hapjes&drankjes

15u:

interactieve rondleiding HET DUURZAME HART. Wandel met ons mee door HET DUURZAME HART. Maak kennis van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen en geniet van de muziek van The Walkies fanfare.

meditatie & yoga door Meditatie in Roeselare. Breng je eigen matje mee.

 

15u-16: workshop vuur maken van Bushcraft. Leer vuur maken zonder lucifer!

 

16u-18u: workshop insectenhotels maken

17u: Meditatie & Yoga door Meditatie in Roeselare. Breng je eigen matje mee.

Het feest gaat door in de oude stadenstraat 15, in Roeselare. Klikt op onderstaande pdf om de volledige affiche te zien.

Share
PDF

Ongebruikte talenten zijn als zonnewijzers in de schaduw.

Een hart voor mens en natuur