De website van De Lochting maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.

Ik ga akkoord
Maak kennis met De Lochting! Afbeelding

Maak kennis met De Lochting!

Wist je dat je bij De Lochting naast rondleidingen ook workshops kan volgen?

Zo bezochten de medewerkers van het Centrum Agrarische Geschiedenis, KuLeuven vorige week vrijdag de Lochting Izegem. Ze kregen eerst een rondleiding in Izegem, mochten vervolgens enkele ingrediënten oogsten uit de tuin van Izegem. En gingen daarna onder het goedkeurend oog en begeleiding van ‘onze masterchef’ Marijke aan de slag.
Het resultaat mocht gezien worden!
Zo toverden ze een humus met rode biet, een venkel-wortelsoepje, een quiche met asperge en lente-uitjes, een salade van koolrabi en walnoten en een Rabarber kruimel dessert op tafel!

Het volledige team was enthousiast over de geslaagde namiddag!

Wens je meer info over onze workshops, neem dan zeker een kijkje op Maak kennis met De Lochting
 

Share
Foto's

Ongebruikte talenten zijn als zonnewijzers in de schaduw.

Een hart voor mens en natuur